Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:30; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Meubelmakerstraat 9e, 1991JD, Velserbroek icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 + (31) 06 26 26 27 60 icon_widget_image Info@wb4u.nl

ADVIES VAN A TOT Z

BOUWMANAGEMENT

Door middel van goed advies vindt u de juiste weg in de bouw.

ADVIESWERK

Bouwmanagement

 

Waarom bouwmanagement?

Het verbouwen of nieuw bouwen van een bouwwerk is een ingewikkeld en tijdrovend proces dat goed begeleidt dient te worden om de kosten te beperken. De bouw is de grootste sector van het land die vele facetten kent. Onze bouwmanagers zijn getraind om over de verschillende facetten advies te geven en coördinatie te verrichten.

De Projectleiders en werkvoorbereiders van We Build 4 You bereiden uw werk zorgvuldig voor en coördineren ook tijdens de bouw de realisatie tot oplevering.

 

Of u nu betrokken bent bij de bouw van gebouwen, infrastructuur, industriële installaties, windmolenparken of elektriciteitscentrales, uw projecten omvatten de complexe coördinatie van verschillende aannemers en onderaannemers. We Build 4 you’s onafhankelijk bouwbegeleiding kan u helpen om uw project op tijd, binnen het budget en in overeenstemming met de relevante kwaliteitsnormen tot voltooiing te brengen.

 

Het is hierbij goed mogelijk om een deel zelf op te pakken. Dit kan behoorlijk wat geld besparen. Veel specialisten op de markt zijn zelfstandig en kunnen ook zodanig worden ingezet. Wij houden dan de controle over de details, grote lijnen en zetten duidelijke taken uit die afgerond dienen te worden om ons gezamenlijke doel te behalen.

bouwmanagement

Kosten voor bouwmanagement

Indien u bouwmanagement over laat aan We Build 4 You, dan ontzorgen wij u van A tot Z. Wij zorgen ervoor dat het project binnen het budget blijft, op tijd wordt afgerond en aan alle kwaliteitseisen voldoet. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om een gedeelte van het werk in eigen hand te houden.

 

Wilt u bouwmanagement aan ons uitbesteden? Dan maken we een offerte op maat voor u. Via de contactpagina kunt u met ons delen hoe uw project eruitziet. Wij nemen hierna spoedig contact met u op om samen met u een moment uit te kiezen voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens zullen we een offerte op maat voor u samenstellen.

 

Wat houdt bouwmanagement door We Build 4 You in?

Bij We Build 4 You kunnen we uw project in goede banen leiden. Wij hebben veel ervaring met processen in de bouw. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we overbodige kosten zoveel mogelijk vermijden. Zo zou 13% van de kosten in de bouw verloren kunnen gaan aan foutherstel. Niet iedere fout is te vermijden, maar door middel van goed management kunnen de fouten wel beperkt worden.

 

We Build 4 You is flexibel en professioneel. Zo hebben we naast bouwbegeleiders ook constructeurs en gespecialiseerde tekenaars in dienst. Wij zorgen ervoor dat uw project in goede banen wordt geleid.

 

Een offerte op maat

Wilt u een offerte op maat aanvragen voor bouwmanagement? Wij helpen u graag bij uw project! Neemt u gerust contact met ons op, zodat wij een kennismakingsgesprek met u in kunnen plannen.

Wij adviseren u!

We Build 4 You adviseert u in en rondom het bouwproces. Vraag een offerte voor advieswerk aan via het contact formulier.

Google Review

We Build 4 You Recensies

Het is een fijn bedrijf. Ze denken mee, komen met oplossingen. Ze houden je goed op de hoogte hoe het met je tekeningen ervoor staat. Komen hun afspraken na. Ze hebben het erg druk, hierdoor is er tussendoor weinig tijd om te bellen met vragen. Het moet op afspraak.

Particulier

Mariska de Jong - Maarsen

We Build 4 You Recensies

Dank voor je heel vlotte hulp en je werk. Dit gaan we zeker vaker doen!

Zakelijk

Arjen Pronk

We Build 4 You Recensies

Onlangs hebben wij van de diensten van We Build 4 U gebruik gemaakt. In dit geval het verzorgen van de tekeningen voor een bouwaanvraag voor onze woning. Direct na het eerste contact is Sven van het doorpakken. Hij luistert goed naar wat jouw wensen zijn en weet dit feilloos te vertalen naar de tekening. Binnen vier werkdagen zijn de tekeningen aangeleverd en kon ik mijn aanvraag bij de gemeente voltooien.

Particulier

Wim Dekker

We Build 4 You Recensies

De start van je verbouwing start bij We Build 4 You Bouwadvies. Via een kennis zijn wij onlangs in contact gekomen met Sven Teeuwen. In de afgelopen periode heeft hij onze bouwtekeningen opgesteld, de vergunning aanvraag gedaan en gaat ook de aankomende verbouwing begeleiden. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking!

Particulier

Erik Meijers

We Build 4 You Recensies

We Build 4 You Bouwadvies hielp ons met de tekeningen, het advies en de vergunningaanvraag voor onze nieuwe woning. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Sven en team werken snel, nauwkeurig en leveren op tijd. Toen we doordeweeks geen tijd hadden voor een adviesafspraak, bood Sven aan om zaterdag langs te komen, helemaal top. Ze denken goed mee en komen met inzichten en oplossingen die je niet verwacht. Ik beveel We Build 4 You Construction Advice van harte aan.

Particulier

Christiaan de Ridder

We Build 4 You Recensies

Betrokken, vriendelijke en professionele organisatie. Wij hebben onze bouwtekeningen door Sven Teeuwen laten maken. Hij denkt mee, levert op tijd en maakt mooie tekeningen.

Particulier

Sanne Schouten

We Build 4 You Recensies

Wij hebben gebruik gemaakt van de diensten van WB4U. Sven en zijn team hebben de tekeningen voor ons verzorgd voor een vergunning aanvraag bij de gemeente. Door de drukte duurde het iets langer dan gebruikelijk, wat ik begreep. Toch nog vrij snel de tekeningen ontvangen en kunnen indienen bij de gemeente. Volgende keer maak ik weer gebruik van de diensten van WB4U.

Particulier

Darryl van Duivenvoorde

We Build 4 You Recensies

Top bedrijf! Super leuk in de omgang, snelle service en goed tekenwerk. Ik heb ik het verleden bij een ander tekeningen laten maken en dat lijkt nergens op in verhouding met dit.

Particulier

Marcel Luijsterburg

We Build 4 You Recensies

Al jaren laten wij door we build 4 you en hun partners tekenwerk maken. Fijne partij dus om mee samen te werken.

Zakelijk

Robbie Tol

We Build 4 You Recensies

Onlangs tekeningen laten maken voor onze nieuwe dakopbouw. Super tevreden over de kwaliteit en service die geleverd is !

Particulier

Rezan Matyar

We Build 4 You Recensies

Sven heeft ons erg goed geholpen bij het maken van de bouwtekeningen en het aanvragen van de omgevingsvergunning. Naast het goede advies geven de 3D tekeningen ook een heel mooi beeld van het te verwachten resultaat. Nogmaals heel erg bedankt!!!

Particulier

Pieter Maes