Quick Contact Informatie

We Build 4 You is een professionele onderneming die aldoor streeft naar het hoogste resultaat.

icon_widget_image Ma - Za 08:00 - 17:30; Zondag - GESLOTEN icon_widget_image Haringkade 18, 1976 CP IJmuiden icon_widget_image + (31) 0255 21 22 72 + (31) 06 26 26 27 60 icon_widget_image Info@wb4u.nl

WIJ MAKEN CONSTRUCTIEBEREKENINGEN

CONSTRUCTIEBEREKENINGEN

Indien u een constructieberekening nodig heeft dan bent u bij het goede adres.

BEREKENINGEN

Constructieberekening

 

Wat is een constructieberekening?

Een constructieberekening is een berekening die aantoont hoe sterk een bepaald constructie element dient te worden. Denk hierbij aan Betonnen fundering, vloeren, wanden balkafmetingen, kolom afmetingen, dimensionering staalconstructies. Eigenlijk vallen alle dragende constructie elementen onder een dergelijke constructieberekening.

 

Door middel van het maken van een berekening kan de veiligheid van het bouwwerk worden gegarandeerd. We Build 4 you raad dan ook altijd aan om een berekening te laten maken indien dit van toepassing is. In veel gevallen waarbij je een constructie element aanpast ben je vergunningsplichtig. In dat geval moet de gemeente op de hoogte worden gesteld van wat u gaat doen en hoe u dit constructief gaat oplossen. Hiermee zorg je er niet alleen voor dat je aan de wettelijke eisen voldoet, ook garandeer je jezelf ervan dat er veilig wordt gebouwd.

 

Wat is een constructeur?

De constructieberekening wordt gemaakt door een constructeur. Dit is vaak een HBO of universitair geschoold persoon met affiniteit voor cijfers.

 

Waar kijkt een constructeur naar?

Binnen een constructieberekening wordt door de constructeur rekening gehouden met diverse gegevens. Denk hierbij aan het soortelijk gewicht ofwel massa, de lijn van de krachtenafdracht, de locatie waar het object zich bevindt ivm wind gebied en bodem samenstelling, de bouwmethode en natuurlijk de tekeningen van hoe de situatie eruitziet.

constructieberekeningen

Wij berekenen het!

We Build 4 You kan indien u een constructieberekening wenst een offerte voor u maken. Vraag een offerte voor een constructieberekening aan via het contact formulier.

Google Review

We Build 4 You Recensies

Goede service en technisch capabele mensen. Zeker een aanrader.

Zakelijk

TECHNOHUIS FIJNSTRAALTECHNIEK

We Build 4 You Recensies

Zeer tevreden over We Build 4 You! Gedurende het hele project is er fijn contact. De communicatie is helder en dat zorgt ervoor dat het resultaat precies is zoals besproken, ze denken echt met je mee. We Build 4 You levert echt vakmanschap!

Particulier

Lotte Kerkhoff

We Build 4 You Recensies

We zijn erg blij met de keuze voor WB4U! De specialisten van We Build 4 You zijn vakbekwaam en transparant. Sven is bovendien een perfectionist die in staat is om de opdracht naar een hoger plan te tillen. Een partner voor het leven!

Zakelijk

Patrick Kant

We Build 4 You Recensies

Zeer fijne ervaringen gehad met We Build 4 You. We kregen heldere adviezen en een mooi eindresultaat.

Particulier

Daan van Houten

We Build 4 You Recensies

Prima partij om mee samen te werken !

Zakelijk

Rene Verlaan

We Build 4 You Recensies

Aanrader! Een bedrijf wat werkt met veel kennis, efficiëntie en ook persoonlijke aandacht.

Particulier

Jaco Andela